Capsules

Farmaceutische kwaliteit

Farmaceutische kwaliteit is waar wij voor staan. Hiervoor hebben we de beste materialen nodig en daarom is Lonza Capsugel™ onze voorkeursleverancier als het gaat om capsules. Onze faciliteit gebruikt voornamelijk DRcaps® en Vcaps®. Vcaps® capsules zijn de eerste generatie vegetarische capsules en voorzien in de behoeften van een grote verscheidenheid aan gezondheidsbewuste consumenten.

Met zowel KO als OU Kosher en Halal certificering, en gecertificeerd door de Vegetarian and Vegan Action Society, zijn ze een aantrekkelijke manier om tegemoet te komen aan de voorkeuren van een belangrijke groeiende groep supplementgebruikers die aangeven dat een vegetarische bron belangrijk is in hun besluitvorming. Capsugel® Vcaps® capsules zijn non-GMO Project geverifieerd, glutenvrij en vrij van conserveringsmiddelen-een clean-label product.

DRcaps®

DRcaps® capsules zijn innovatieve HPMC-capsules die de ingrediënten van voedingssupplementen kunnen helpen beschermen tegen maagzuur zonder de kosten en complexiteit van het toevoegen van zuurbestendige eigenschappen tijdens de productie. Elke capsule is 100% titaniumdioxide vrij. Gecertificeerd Veganistisch, Non-GMO, Vegetarian Society, Halal en Kosher gecertificeerd.

Bij Star Nutraceuticals is bijna alles mogelijk, en we zijn ook superflexibel als het op verpakkingen aankomt. Bulk of potten: u vraagt, wij leveren.

Controle

Onze professionals kunnen je goed adviseren en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Alle producties zijn onderhevig aan EU-regelgeving en kunnen alleen plaatsvinden met toegestane formuleringen volgens ISO 22000. We controleren elke formule voordat we met de productie beginnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Al onze capsules zijn verkoopklaar en bevatten onze CLF-methode (Clean Label Formulation) met ingrediënten van de beste kwaliteit.

Begin je reis

Bij Star Nutraceuticals zijn we er om je te helpen met al je vragen en problemen. Of je nu liever per telefoon of e-mail contact met ons opneemt, we geven je graag de antwoorden die je zoekt.