Dit is

kwaliteit en controle

Onze visie is duidelijk en transparant, zodat je zeker weet waar je als klant aan toe bent. Ons streven naar uitmuntendheid stelt ons in staat om de meest betrouwbare producten aan te bieden op het gebied van kwaliteit, smaak, oplosbaarheid en dichtheid. Alle supplementen van Star Nutraceuticals® worden geproduceerd en verpakt onder ISO 22000:2018 (herzien vanaf 2005) en GMP terwijl de HACCP-regelgeving wordt gevolgd.

ISO-certificering is een wereldwijd bekende voedselnorm en overtreft de normen van de FDA in de VS. Daarom is het heel gemakkelijk om je producten van Star Nutraceuticals® in de VS te krijgen, want we kunnen je van tevoren vertellen dat we voldoen aan alle FDA-regels en we kennen de markt maar al te goed omdat we daar ook klanten hebben.

Voedsel- en gezondheidsveiligheid

De ISO 22000-certificering biedt een reeks uniforme vereisten voor een beheersysteem voor de voedselveiligheid. Een aantal managementprincipes voor voedselveiligheid, waaronder een sterke klantgerichtheid, ondersteuning van het topmanagement, de procesaanpak en voortdurende verbetering, vormen de basis voor de standaard.

ISO 22000:2018 speelt in op de laatste marktontwikkelingen en is beter compatibel met andere managementsystemen, zoals ISO 9001, dankzij een bijgewerkte structuur op een hoger niveau. De nieuwe standaard is minder voorschrijvend dan de vorige versie; in plaats daarvan ligt de nadruk op prestaties door een combinatie van risicogebaseerd denken en een procesaanpak, evenals het gebruik van de plan – do – check – act cyclus op alle niveaus in de organisatie. Deze updates, samen met wijzigingen aan andere managementsysteemstandaarden, omvatten het implementeren van vergelijkbare terminologie in alle standaarden en het afstemmen van subclausules op de structuur op het hoogste niveau, zodat volledig geïntegreerde systemen worden gegarandeerd.

duidelijk en transparant

Voordelen

Als Star Nutraceuticals® een voedselcertificaat heeft, betekent dat veel voordelen voor u als klant, omdat tegenwoordig hogere voedselcertificaten vereist zijn om uw producten te mogen verkopen. ISO 22000 wordt wereldwijd geaccepteerd en is de eerste specifieke ISO-norm voor de voedingsmiddelenindustrie die door alle grote markten en verkooppunten is aangepast aan hun systemen. Bij Star Nutraceuticals® houden we rekening met de veiligheid van alle vloeren en producten die we gebruiken in onze faciliteiten, zoals transportbedrijven, verpakkingsindustrie, schoonmaakbedrijven, enz.

Geanalyseerd

Alle grondstoffen die Star Nutraceuticals gebruikt zijn getest op verboden stoffen en veilig in gebruik. Meerdere keren per jaar krijgen we een audit tijdens de productie waarbij een auditor fysiek controleert of alle hardware & software correct is en of we de ISO-richtlijnen en HACCP-regels volgen.

Voordat onze producten de fabriek verlaten, worden ze steekproefsgewijs geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de voedingsinformatie correct is en voldoet aan de wensen van de klant, maar ook aan de wet. Voor diepgaande analyses van onze mengsels gebruiken we alleen onafhankelijke laboratoria zoals Eurofins met een enorme kennis en diepgaande ervaring met betrekking tot sportvoedingsproducten. Zo weet de eindklant dat wat er op het etiket staat ook is wat elk product bevat.

Bij aankomst in een van onze distributiemagazijnen vindt een tweede inspectie plaats waarbij we opnieuw de structuur, smaak en mengbaarheid testen voordat we het naar onze klanten verzenden.

Documentatie

De gezondheid van onze klanten is voor ons een topprioriteit en daarom stellen we voedingsanalyses altijd ter beschikking van al onze klanten. Voor bepaalde white label supplementen hebben we de productiespecificaties al beschikbaar via Star Nutraceuticals® Documentatie voordat je je bestelling plaatst.

We bieden verschillende diensten aan en daarom hebben onze mensen veel documentatie nodig. Denk aan haccp-regels, productanalyses, specificaties, specifieke klantformules, verpakkingen enz. Om al deze documenten binnen onze organisatie te onderhouden, hebben we professionals met uitgebreide kennis op dit gebied die zich inzetten voor het creëren en onderhouden van elk document dat nodig is voor het geven van de best mogelijke diensten met de wet in de hand.

Star Nutraceuticals® Documentation gebruikt geavanceerde cloudsystemen waarmee we veilig kunnen werken:

Kwaliteitsmanagement

Documentbeheer

Procesbeheer

Risicobeheer

Beheer van normen

QA registraties

Beheer van incidenten

Klachtenmanagement

Beheer van audits

Beheer van afwijkingen

Rapporten en grafieken

E Leren

Gegevensbescherming

Je persoonlijke gegevens en belangrijke documenten van Star Nutraceuticals worden opgeslagen in onze software die ISO 27001 gecertificeerd is. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met een ISO 27001-certificering laat je zien dat je voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Met ingang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (of AVG en ook bekend als GDPR) in Europa worden de regels met betrekking tot gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat je je beheersysteem voor informatiebeveiliging goed op orde moet hebben. Een datalek in verband met persoonlijke gegevens heeft niet alleen grote financiële gevolgen, maar tast ook je reputatie aan.

Veilige omgeving

Als Star Nutraceuticals is het onze verantwoordelijkheid om al onze klanten en onze eigen organisatie de zekerheid te geven dat we veilig en zorgvuldig omgaan met alle informatie die we van je krijgen. Het werken met veilige software is voor ons dan ook van groot belang om onze klanten de best mogelijke veiligheid en gemak te bieden terwijl ze zaken met ons doen. Al onze software is ISO 27000 gecertificeerd om aan deze verwachtingen te voldoen.

NDA

Non-disclosure overeenkomsten zijn gebruikelijk voor bedrijven die onderhandelingen aangaan met andere bedrijven. Ze stellen de partijen in staat om gevoelige informatie te delen zonder bang te hoeven zijn dat deze in handen van concurrenten komt. In dit geval kan het een wederzijdse geheimhoudingsovereenkomst worden genoemd. Je wilt je eigen belangen beschermen en wij van Star Nutraceuticals® begrijpen dat heel goed.

Star Nutraceuticals® is een fabrikant van voedings- en gezondheidsproducten en vertrouwelijkheid is iets wat we hoog in het vaandel hebben staan. Vanaf het eerste moment dat je contact met ons opneemt, kun je er zeker van zijn dat je gevoelige informatie standaard alleen tussen ons en jou wordt gedeeld. Alle gegevens die niet worden gebruikt, worden vernietigd in ons systeem, zodat backtracking tot een minimum wordt beperkt. Wil je het laten ondertekenen en verzegelen? Vraag ons team om een contract voor je op te stellen, we zetten graag pen op papier.

Je merk starten

Een bedrijf starten met Star Nutraceuticals opent een wereld van mogelijkheden en bevredigt je altijd nieuwsgierige geest. We zijn toegewijd om je bij elke stap te ondersteunen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Ons grootste plezier halen we uit het snel en uitgebreid beantwoorden van al je vragen.