Oplossingen

Onze oplossingen voor uw belangen

Weg naar perfectie

Het maken van een perfecte mix vereist technische expertise en een gevoel voor wat er speelt in de markt. Star Nutraceuticals heeft jarenlange ervaring in het runnen van verschillende merken en innovatiegerichte R&D. Ons team slaagt er altijd in om producten te ontwikkelen die in elk opzicht aan uw behoeften voldoen.

Poeders

De kern van ons bedrijf bestaat uit poeders. Van proteïnen en aminozuurmengsels tot het juiste trainingsmengsel.

POWDERS

Een van onze belangrijkste producties zijn sportsupplementen, gezondheidsbevorderende producten die de basistekorten van de belangrijkste macro- en micronutriënten aanvullen, waaronder multivitaminecomplexen en monopreparaten.

Vloeistoffen

Eigen geproduceerde vloeistoffen met een geweldige smaak en kwaliteit.

VLOEISTOFFEN

Verrijk je merk met vloeibare vormen zoals vitamines, aminozuren, magnesium, L-Carnitine, vetverbranders, bcaa’s, pre workouts, collageenshots en nog veel meer in ampullen maar ook in kant-en-klare blikjes met natuurlijk water als bron.

Tabletten

Tabletten en bruistabletten worden tegenwoordig steeds vaker gevraagd.

TABLETTEN

Naast het ontwikkelen van voedingssupplementen in tabletten, hebben onze diensten het laatste uitgebreid in het maken van bruistabletten van hoge kwaliteit. Onze faciliteiten beschikken over de apparatuur en knowhow om je formule om te zetten in een krachtig tabletmengsel.

Capsules

Star Nutraceuticals® gebruikt alleen de allerbeste capsulatietechniek op de markt met de beste grondstoffen.

CAPSULES

Het ontwikkelen van voedingssupplementen in capsules is een van onze absolute specialiteiten.
We hebben de kennis en technologie om samen met jou de meest complexe en krachtige recepten samen te stellen. Naast onze standaardformules bieden we de mogelijkheid om een heel persoonlijk product te ontwikkelen.

Unieke formules

op een schone en effectieve manier

Onze supplementen voldoen aan strenge hygiëne-eisen en maken tijdens het productieproces gebruik van de modernste apparatuur, wat in combinatie met de juiste receptuur een zeer hoge kwaliteit garandeert.

Supplementen voor gezonde voeding

Zijn populairder dan ooit. Bij Star Nutraceuticals zijn we de beste in het mengen en formuleren van poeders, tabletten, capsules en vloeistoffen. We werken alleen samen met leveranciers van ingrediënten die worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit, mate van standaardisatie en herhaalbaarheid in elke productiebatch.

Onze grondstoffen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en analyses die hun doeltreffendheid hebben bevestigd. Daarom zijn we in staat om voor elk poeder, tablet of capsule een unieke productieomgeving te creëren die voldoet aan de hoogste normen in de markt.

Al onze producten hebben de hoogste CLF-kwaliteit (Clean Label Formula) en maximale receptcompatibiliteit.

Aan de slag

Of je ons nu belt of e-mailt, we zijn er om al je vragen te beantwoorden. Ons team helpt je graag op alle mogelijke manieren.