Over ons

Eerlijkheid en transparantie

De perfecte mix van voeding en wetenschap. Wereldwijd marktleider in sport- en gezondheidssupplementen. Met expertise in de VS en Europa is Star Nutraceuticals uw bestemming voor bliksemsnelle oplossingen op maat voor uw zakelijke behoeften. Welkom bij Star Nutraceuticals, waar de kunst van het voeden samenkomt met wetenschappelijke expertise op het gebied van gezondheid en voeding.

Bij Star Nutraceuticals zijn we er trots op dat we wereldwijd dynamische fabrikanten zijn op het gebied van sport- en gezondheidsvoeding. Onze uitzonderlijke staat van dienst in het succesvol beheren van merken en fabrieken spreekt boekdelen over ons meesterschap in het zorgvuldig mengen van hoogwaardige sport- en gezondheidssupplementen. Met tientallen jaren ervaring, specifiek op de markten in de VS en Europa, begrijpen we volledig de veranderende eisen van de supplementenindustrie. We worden gedreven door effectieve communicatie en begrijpen de noodzaak van snelle reacties om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de markt.

We zeggen niet zomaar “Nee”, we bieden echte oplossingen die binnen de kortst mogelijke tijd werken. Werk met Star Nutraceuticals en ervaar ongeëvenaarde expertise, innovatie en efficiëntie in het leveren van producten van topkwaliteit.

Onze waarden

Bij Star Nutraceuticals ligt onze grootste voldoening in het geluk van onze klanten. We streven ernaar om onze producten voortdurend verder te ontwikkelen naar nog hogere normen door middel van eigen onderzoek en ontwikkeling. Sommigen zullen onze toewijding als obsessief bestempelen, maar wij zien het als ons streven naar perfectie.

PERFECTIE

INNOVATIE

Bijblijven

We doen actief onderzoek naar zowel bestaande als nieuwe materialen en ingrediënten en werken bij elke stap nauw samen met onze klanten. Door deze samenwerking verkennen en ontwikkelen we voortdurend innovatieve producten op concept-, product- en productieniveau. Onze niet aflatende toewijding zorgt ervoor dat deze ideeën worden omgezet in tastbare producten van hoge kwaliteit die de industriële normen overtreffen.

Wat ze over ons zeggen

Verbazingwekkend

★★★★

De beste smaak en mengbaarheid die we hadden tijdens onze zoektocht naar de perfecte fabrikant voor ons merk. No-nonsense mensen met echte kennis op het gebied van de productie van sportsupplementen. Snelle respons, snelle turnover en een geweldige smaak. Eerlijk gezegd zijn we erg blij.

Uitstekende service

★★★★★

Gebeld zonder enige informatie en werd meteen geholpen door de waarnemend ceo. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en stuurden me binnen een paar dagen monsters om de kwaliteit te bevestigen. Wat kan ik zeggen, geef respect waar respect gegeven moet worden. Deze jongens zijn de beste in wat ze doen. Voor mij zonder twijfel een vijf uit vijf.

De enige echte

★★★★★

Ik ben mijn eigen voedingsmerk begonnen nadat ik jarenlang influencer ben geweest voor een groot merk. Ik was eigenlijk niet echt op zoek naar een fabrikant, maar kwam een van de eigenaren tegen en was er meteen van overtuigd dat dit de jongens waren om mij mijn eerste eigen pre workout te maken. Dit zijn legends!

Bereid je voor

Een bedrijf starten met Star Nutraceuticals opent een wereld van mogelijkheden en bevredigt je altijd nieuwsgierige geest. We zijn toegewijd om je bij elke stap te ondersteunen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Ons grootste plezier halen we uit het snel en uitgebreid beantwoorden van al je vragen.