Poeders

Ingrediënten van hoge kwaliteit

De faciliteiten van Star Nutraceuticals hebben de nodige ervaring om voedingssupplementen te produceren speciaal voor atleten en fysiek actieve mensen. We produceren een verscheidenheid aan sportvoeding in de vorm van poeders voor de bereiding van dranken, waaronder eiwitproducten op basis van wei-eiwit en veganistische eiwitbronnen. Om de kwaliteit van onze eiwitten te garanderen, gebruiken we alleen eiwitten van toonaangevende fabrikanten van wei-eiwitten.

Gemaakt van verse, uitgebalanceerde wei. Alle melk die wordt gebruikt voor de productie van Star Nutraceuticals wei-eiwitten is afkomstig van grasgevoerde Europese koeien. Door gebruik te maken van gespecialiseerde verwerkingstechnieken en ongeëvenaarde kennis van de industrie, biedt het wei-assortiment van Star Nutraceuticals natuurlijke wei-eiwitten die niet gedenatureerd en compleet zijn met alle eiwitfracties intact; het is de ultieme oplossing waar kwaliteitsingrediënten essentieel zijn.

Mengsels

Van eiwitrijke maaltijdvervangers en aminozuurmengsels tot de juiste trainingsmix. Onze R&D-professionals ontwikkelen homogene mengsels met een perfecte oplosbaarheid, een aantrekkelijk uiterlijk en een uitstekende smaak.

In onze moderne productiefaciliteit maken we verschillende voedingssupplementen. Een van onze belangrijkste producties zijn sportsupplementen, gezondheidsbevorderende producten die de basistekorten van de belangrijkste macro- en micronutriënten aanvullen, waaronder multivitaminecomplexen en monopreparaten.

Supplementen met hoogwaardige ingrediënten met een revitaliserende en versterkende werking, preparaten ter ondersteuning van afslanken, een gezonde huid en haarpoeders.

Controle

Onze professionals kunnen je goed adviseren en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Alle producties zijn onderhevig aan EU-regelgeving en kunnen alleen plaatsvinden met toegestane formuleringen volgens de wettelijk bepaalde regels. We controleren elke formule voordat we met de productie beginnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

De productportfolio is ook verrijkt met producten zoals gainers, koolhydraatsupplementen, isotonische dranken, aminozuren, pre- en post-workout formules en creatine.

Klaar om te beginnen?

Of je nu liever belt of mailt, we beantwoorden graag al je vragen. Neem contact met ons op en laten we samen aan deze reis beginnen. Uw succes is onze prioriteit.