Private labelling

Unieke formulering

Private labelling

Private labeling van sportvoeding is tegenwoordig de meest erkende service die fabrikanten aanbieden aan merkeigenaren. Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen sportvoedingsmerk? Met de supplementen van Star Nutraceuticals kun je binnen een maand aan de slag met je eigen sportvoeding.

We helpen je met de productselectie tot en met het uiterlijk van je producten. Alles wordt in huis gedaan, dus je kunt profiteren van concurrerende prijzen en eindeloze mogelijkheden in zowel de inhoud als het uiterlijk van je product.

Unieke producten

Voldoen aan uw behoeften

Wat is dit

Private label supplementen zijn geformuleerde producten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen. Je kunt wellicht uit de voeten met onze white label supplementen als je geen specifieke productformule nodig hebt. Private label supplementen zijn ideaal als je een unieke productformule wilt of als je zulke aanpassingen aan een productformule wilt die we speciaal voor jou moeten maken.

Private label supplementen bestaan al een tijdje. De vraag naar supplementen is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. We zien een stijgende trend in jonge ondernemers die overstappen van de verkoop van bestaande merken en beginnen met private label supplementen voor hun eigen voedingsmerk.

Voordelen

Private label supplementen hebben veel voordelen ten opzichte van white label supplementen. Onze professionals maken specifieke CLF-kwaliteit (Clean Label Formula) met de hoogste kwaliteit en precisie. Met huismerksupplementen heb je een uniek product dat kwaliteit en perfectie garandeert. We kunnen de hele look aanpassen als je echt iets speciaals wilt.

Hoogwaardige exotische ingrediënten beschikbaar

CLF-kwaliteit (Clean Label Formula)

GMP & ISO22000 gecertificeerde productie

HACCP-regelgeving in elke faciliteit die we bezitten

Snelle levertijden

Breed scala aan verpakkingsmogelijkheden

Minimumhoeveelheden van 300 kg van elk poeder en elke smaak

Sterke prijsstelling

Natuurlijke kwaliteitsaroma's

De beste kwaliteit grondstoffen

Volledige traceerbaarheid en documentatie

Uitgesloten van verboden stoffen

Meer dan 3 decennia ervaring

Volledige formule klonen

Onze belofte

Beginnen met supplementen is geen gemakkelijke taak. Naast de unieke formule werken we alleen met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. We gebruiken alleen natuurlijke of natuurlijke identieke smaakstoffen. We gebruiken geen chemische smaakstoffen in onze planten. Daarom zijn de producten van Star Nutraceuticals herkenbaar in vergelijking met andere producten. De manier waarop smaak en geur exploderen wanneer ze in contact komen met vloeistof is nergens anders te zien dankzij onze uniek ontwikkelde aroma’s om het beste van de smaak te behouden op het moment dat je consumenten dat willen.

Bovendien gebruiken we pure grondstoffen van de beste producenten ter wereld. Kwaliteit is uiterst belangrijk voor ons en daarom werken we met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde kruidenextracten.

Onze professionals kunnen je goed adviseren en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Alle producties zijn onderhevig aan EU-regelgeving en kunnen alleen plaatsvinden met wettelijk toegestane formuleringen. We controleren elke formule voordat we met de productie beginnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Star Nutraceuticals stuurt klanten altijd monsters voordat we supplementen onder private label gaan produceren. Na goedkeuring van het monster gaan we over tot productie.

Klaar om te beginnen?

Een bedrijf starten met Star Nutraceuticals betekent dat je waarschijnlijk veel vragen hebt en daarom kun je ons gewoon bellen of e-mailen.

We beantwoorden graag al je vragen.