Supportdesk

Met zorg voor jou

Sommige gesprekken moeten via video of persoonlijk worden gevoerd, we begrijpen dit meer dan ooit. Elke klant kennen we persoonlijk en dat kan alleen door elkaar te zien.

Maak een afspraak met Star Nutraceuticals en een van onze medewerkers neemt contact met je op om je afspraak te bevestigen.
Een korte beschrijving van wie je bent en wat je vraag is, is vereist zodat we weten wat we kunnen verwachten.

Heb je vragen

Een bedrijf starten met Star Nutraceuticals® betekent dat je waarschijnlijk veel vragen hebt
en daarom kun je ons gewoon bellen, e-mailen of onze chatbox in de rechterhoek van je scherm gebruiken.

Faq

Laten we het je gemakkelijk maken.

Wat is de moq?

Onze moq op white label producten uit onze catalogus is 100 potten (elke smaak), met private label supplementen is dit 300 kg per smaak. Een van onze mensen kan je adviseren en helpen.

Wat is jullie doorlooptijd?

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de keuzes die je maakt. Huismerkformules hebben op dit moment een levertijd van 4 tot 6 weken. Onze voorraadproducten kunnen meteen of binnen een week worden geleverd.

Welke producten heb je?

We hebben een white label catalogus van meer dan 400 verschillende supplementen. Daarnaast kunnen we allerlei poeders (proteïnen, bcaa’s, pre workouts etc), tabletten en capsules en vloeistoffen (shots, ampullen en drinks) maken.

Produceer je zelf?

We hebben onze eigen fabriek met onze eigen Star Nutraceuticals® professionals.

Kun je aan dropshipping doen?

Nee, we doen niet aan dropshipping. We hebben echter een betrouwbaar fulfillmentcentrum waar we je producten op voorraad kunnen houden en naar elk gewenst huisadres in Europa kunnen verzenden. Voor deze optie zijn installatiekosten vereist. Vraag onze mensen om meer informatie hierover

Waar is je portfolio?

Vanaf het eerste moment dat we contact hebben met een klant, hebben we een NDA-openbaarmakingsovereenkomst. In deze business draait alles om vertrouwen en het beschermen van je merk voor anderen. We begrijpen dit principe meer dan ooit en daarom delen we onze klanten met niemand.

Locatie

Star Nutraceuticals® is gevestigd op strategische plaatsen om je de best mogelijke service te bieden.

Hoofdkantoor

Het kantoor van Star Nutraceuticals® Health and Food Supplements bevindt zich in Nederland. Gelegen aan de Euroweg 50b, 2988CM Ridderkerk.

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via +31(0)85 4001195.

Openingstijden ( 9.00 tot 17.30 – GMT +1 )

Opmerking: we geven geen prijzen door via de telefoon. We maken ook niet bekend voor welke klanten we werken, we nemen de privacy van onze klanten serieus en daarom geven we geen commentaar op deze vragen. Onze kwaliteit en producten spreken voor zich, we hoeven je niet te overtuigen om zaken met ons te doen.

Fabriek

Hoogwaardige productiefaciliteit met uitgebreide R&D-afdeling. De plaats waar al het mengen plaatsvindt en onze producten worden getest is in onze fabriek in Sevilla, Spanje.

Flexibel

In contact staan met klanten is iets wat we persoonlijk doen. We houden van korte lijnen en snelle oplossingen. De persoon die je aan de telefoon krijgt is je accountmanager, heel eenvoudig!

Onze professionals zijn beschikbaar tijdens kantooruren (GMT +1). Omdat we zaken doen met klanten over de hele wereld en dus te maken hebben met verschillende tijdzones, zijn we flexibel in de beschikbare tijden.