Tabletten

Farmaceutische kwaliteit

Star Nutraceuticals is erg actief op het gebied van tabletten. Het ontwikkelen van voedingssupplementen in tabletvorm is een van onze absolute specialiteiten. We hebben de kennis en technologie om samen met jou de meest complexe en krachtige recepten samen te stellen. Naast onze standaardformules bieden we de mogelijkheid om een heel persoonlijk product te ontwikkelen. Zo kun je je voedingssupplement afstemmen op je doelgroep.

We onderzoeken welke mix van ingrediënten, plantenextracten, vitaminen, mineralen en aminozuren het beste werkt. Onze professionals hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van farmacie. We vallen klanten niet lastig met moeilijke vragen over je formule, maar maken het beste product dat beschikbaar is binnen je gegeven budget.

Bruisend

We bieden verschillende kant-en-klare bruistablettenformules die kunnen worden gemaakt en verpakt in tubes voor jouw voedingsmerk. We kunnen ook uw aangepaste formules van bruistabletten maken.

Bruistabletten hebben speciale eigenschappen waardoor verschillende actieve bestanddelen snel worden opgenomen. Onze bruissupplementen worden verkocht aan ziekenhuizen, apotheken, gezondheidswinkels en supermarktketens. Star Nutraceuticals® bruistabletten zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien worden ze allemaal geproduceerd onder strikte ISO22000-normen.

Controle

Onze professionals kunnen je goed adviseren en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Alle producties zijn onderhevig aan EU-regelgeving en kunnen alleen plaatsvinden met toegestane formuleringen volgens ISO 22000. We controleren elke formule voordat we met de productie beginnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Al onze tabletten zijn verkoopklaar en bevatten onze CLF-methode (Clean Label Formulation).

Zet de eerste stap

Bij Star Nutraceuticals helpen we je graag met al je vragen en problemen. Of je nu liever belt of mailt, we geven je graag de antwoorden die je zoekt.