Verpakkingsontwerp

Waar visie en perfectie elkaar ontmoeten

Binnen Star Nutraceuticals hebben we een gespecialiseerde afdeling Grafisch & Verpakkingsontwerp. Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers die gespecialiseerd zijn in sport- en gezondheidsvoedingsmerken in combinatie met jonge, ruwe talenten. Het is onze taak om de merken waar we voor werken of hebben gewerkt te behouden, maar we hebben verschillende grafisch ontwerpers in onze studio’s die de hele branding hebben gedaan, van logo tot labelontwerp voor grote merken in de VS en de EU.

Het enige doel voor ons is dat onze professionals jouw concept omzetten in een waar kunstwerk. Van het ontwerp van je logo en huisstijl tot realistische 3d renders.

Ontwerp

We volgen trends en ontwikkelingen op het gebied van productuitstraling in sport- en gezondheidssupplementen. We kijken verder dan je merk en gaan een stap verder door te onderzoeken wat je doelgroep graag ziet.

Jarenlange kennis op het gebied van verpakkingsontwerp heeft ervoor gezorgd dat we volledig op maat gemaakte etiketten kunnen ontwerpen voor onze klanten. We gebruiken kleurenpsychologie in combinatie met modern design om je merk qua uitstraling naar een zeer hoog niveau te tillen.

Opties

Een klein kijkje in wat onze studio’s voor uw bedrijf kunnen doen

Het beste verpakkingsontwerp op de markt. Volledige sleeves om je merk aan de hoogste normen te laten voldoen.

Labels van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 1000 geleverde ontwerpen kun je grootse dingen verwachten van ons team. 100% handgemaakt.

Star Nutraceuticals® VR laser renders voor nxtgen nutrition brands met maar liefst 99,5% nauwkeurigheid. We maken werkelijkheid uit het niets.

Hoe

Het creatieve proces begrijpen.

Luister

De eerste fase van het ontwerp is het begrijpen van je klant en het verzamelen van vereisten. Goede ontwerpers maken aantekeningen van elk detail.

Denk

Creativiteit is geen schakelaar die je aanzet. Het begrijpen van het ontwerp en de vereisten is essentieel voor een perfect resultaat.

Design

Een ontwerp maken is meer dan lijnen en figuren tekenen. Elk ontwerp dat we maken zien we als een serie schilderijen.

Leg uit

We laten je niet alleen het resultaat zien. Je moet de redenering erachter begrijpen. Graaf samen diep in de creativiteit.

Onze verpakkingen

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we eenvoudige pakketten samengesteld.

BASIS

Heb je een klein budget?

Basis/ pack

Aangepast labelontwerp

Tot 2 ontwerpen

PDF Afdrukbestanden

Voedingsfeiten inbegrepen

Bronbestanden

Geen branding

Geen productweergave

2 revisierondes

GOUD

Bestseller!

Gold/ pack

Volledig aangepast labelontwerp

Tot 10 ontwerpen

PDF Afdrukbestanden

Voedingsfeiten inbegrepen

Bronbestanden

Branding

Aangepaste product renders

Onbeperkte revisies

ZILVER

Een goed uitgebalanceerd pakket

Zilver/ pack

Geavanceerd labelontwerp

Tot 5 ontwerpen

PDF Afdrukbestanden

Voedingsfeiten inbegrepen

Bronbestanden

Geen branding

Standaard productweergaven

5 revisierondes

Verhoog

Een full service fabrikant als Star Nutraceuticals® is actief in verschillende processen van het creëren of onderhouden van je voedingsmerk. Te veel om op te schrijven. Bel ons of e-mail ons je wensen en een van onze ontwerpers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ons designteam heeft wereldwijd voor bekende merken gewerkt.