White labelling

Nu aan de slag

White labelling

White label supplementen is een nieuw concept dat sommige fabrikanten een paar jaar geleden zijn gaan toepassen. Sommigen mixen white label supplementen met private label supplementen, maar beide zijn heel verschillend. Als je een voedingsmerk wilt beginnen, dan zijn white label supplementen een goede optie. Hoogwaardige sportsupplementen snel leverbaar.

Star Nutraceuticals® white label supplementen hebben een uitgebreid assortiment van alleen de beste supplementen, ontwikkeld door experts.

Hoge kwaliteit

Kant-en-klare producten

Wat is dit

Star Nutraceuticals white label supplementen is ons antwoord op de vraag die we dagelijks krijgen vanuit de markt “Kwaliteitssupplementen in een lagere minimale hoeveelheid en klaar om te verkopen”. We werken niet met extreem lage minimumhoeveelheden, maar met hoeveelheden waarvan we denken dat ze de balans tussen kwaliteit en prijs handhaven.
Met white label supplementen van Star Nutraceuticals heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een grote catalogus met hoogwaardige supplementen voor jouw voedingsmerk. Wij tillen white label supplementen naar een nog hoger niveau en kunnen dit volledig onderbouwen door te verwijzen naar onze producten.

Meer dan 3 decennia ervaring in het samenstellen van verschillende producten en het gebruik van exclusieve ingrediënten maakt Star Nutraceuticals white label supplementen gewoonweg uitstekend. Klassieke en moderne nieuwe smaken met perfecte mengbaarheid. Bovendien moet elk white label product echt werken, anders nemen we het niet op in onze productcatalogus.

Met een goede leverancier van white label supplementen kun je de basis leggen voor de merkbekendheid van je voeding. Als je naam groter wordt, kun je langzaam uitbreiden met goed doordachte eigen formules via onze private label supplementen.

Voordelen

White label supplementen hebben veel voordelen ten opzichte van private label supplementen. Deze supplementen zijn getest door duizenden consumenten wereldwijd. Met white label supplementen ben je eigenaar van bewezen supplementen. We kunnen de hele look aanpassen als je er iets speciaals van wilt maken.

Grote productcatalogus

Lage minimumhoeveelheden

Premium uitstraling

Korte levertijden

CLF-kwaliteit (Clean Label Formula)

Wettelijk gecertificeerde producten

HACCP-regelgeving in al onze vestigingen

Sterke prijsstelling

Natuurlijke kwaliteitsaroma's

Grondstoffen van de beste kwaliteit

Volledige traceerbaarheid en documentatie

Uitgesloten van verboden stoffen

3 decennia ervaring

Laag risicoprofiel

Veronderstellingen

White label supplementen en Private label supplementen worden vaak door concurrenten als hetzelfde concept gebruikt. Ze zijn echter heel verschillend. White label supplementen betekent dat je de bestaande producten gebruikt en private label supplementen betekent dat je je eigen formule ontwikkelt. Wij leveren een zeer breed assortiment white label supplementen.

Bij white label supplementen ligt de beperking bij de verpakking, dus bij ons ben je gebonden aan de zwarte glanzende potjes. Het is mogelijk om te kiezen voor een witte of grijze pot of alleen een zak, maar dit is alleen mogelijk volgens de vereisten van onze huismerksupplementen. Het ontwerp van de labels en de kwaliteit is precies hetzelfde als bij supplementen van huismerken.

Onze belofte

Star Nutraceuticals optimaliseert voortdurend de voorraadniveaus en ontwikkelt nieuwe hoogwaardige white label supplementen met exclusieve smaken. Met 100% zekerheid kunnen we zeggen dat we uniek zijn in het aantal producten dat we kunnen leveren onder onze white label supplementencatalogus. Elk product kan ook worden bemonsterd, zodat u kunt testen of we aan uw kwaliteitseisen voldoen.

White label supplementen hebben hetzelfde kwaliteitsniveau als private label supplementen. We doen geen concessies aan kwaliteit. Voor Star Nutraceuticals zijn white label supplementen een showcase voor onze klanten van wat we kunnen bieden.

Onze professionals kunnen je goed adviseren en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Alle producties vallen onder de EU-regelgeving en zijn geproduceerd onder GMP en ISO 22000 certificering. In dit opzicht verschillen white label supplementen niet veel van private label supplementen.

Ook met white label supplementen is het mogelijk om samples aan te vragen voordat je onze supplementen koopt. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Klaar om te beginnen?

Een bedrijf starten met Star Nutraceuticals betekent dat je waarschijnlijk veel vragen hebt en daarom kun je ons gewoon bellen of e-mailen.

We beantwoorden graag al je vragen.